Förvaringsmissar – finns det?

Förvaringsmissar – finns det?

11th september 2018 Av av angelica

Förvaring är ett ord som är starkt förknippat med inredning och precis som att det finns inredningsmissar, så finns det även förvaringsmissar som man kan råka på. Många menar att all typ av förvaring är bra förvaring, men sanningen är att det faktiskt finns förvaringsmöbler som är allt annat än positiva för ditt hem. Här reder vi ut vad du ska undvika!

    • Synlig förvaring – Det råder ingen tvekan om att inredningstidningarna lyckas få till de bästa bilderna på synlig förvaring, men det är otroligt sällan som det blir samma sak i verkligheten. Att upprätthålla en så snygg förvaring som i tidningarna är svårt. Undvik genomskinliga boxar, lådor och askar för ett rent intryck.

  • Egna burkar i köket – Visst kan det se riktigt snyggt ut att placera torrvaror i sina egna burkar i köket. Tyvärr är det dock väldigt opraktiskt på fler än ett sätt. Om burken inte är tillräckligt stor kommer du ändå behöva ställa in paketet i skafferiet och dessutom så är det tidskrävande att ständigt fylla på alla burkar. Burkar tar mer plats än förpackningar i många fall!
  • Överdriven sortering – Älskar du när allt har sin plats och sorterar du in i minsta detalj? Kul! Att sortera kan faktiskt vara roligt, men går du till överdrift finns det risk att du glömmer bort vart var sak är lagd. Vill du gruppera in föremål så satsa hellre på kategorier, än på att sortera allt för sig. Ska du dessutom ha en låda för varje föremål, så kommer du att ta upp mer plats än att spara på den.