Hösten nalkas

Hösten nalkas

23rd april 2019 Av av angelica

Som majoriteten av alla människor i Sverige vet så är sommaren väldigt kort. Det mesta regnar bort och ja, resten kan du säkerligen redan. Den vanligaste tiden på året att ändra inredningen i sitt hem är nämligen när sommar går till höst. Färgerna förändras både ute och inne och mörkret gör det möjligt för mängder av tända ljus.

Under hösten är det uteslutande natur- och jordiga toner som gäller. Orange, gult, rött och brunt är vanligt förekommande i hemmen precis som utanför fönstret. Här är det även många som väljer att satsa på olika typer av material när det kommer till textilier. Plysch, sammet och satin är några av de material som med fördel kan blandas med varandra. Genom att mixa och matcha olika material behåller hemmet sin personlighet och dessutom ger du intryck av ett välplanerat och stilrent hem. Undvik gärna hårda och kalla färger, eftersom hösten, trots sin kyla, är en årstid full av värme och varma toner.

Precis som när vinter går över till vår kan det vara läge för en storstädning av ditt hem. Städningen rensar ut och lämnar plats för vinter och jul. Packa undan sommarkläder och ställ undan skor som inte kommer användas. Ge utrymme för sinne och ro!