Hylla hyllan

Hylla hyllan

22nd juni 2019 Av av angelica

Hyllan är en bortglömd inredningsdetalj med stor potential. Med hyllor kan du skapa olika stämningar i olika delar av ditt hem. Genom att ändra sakerna du ställer på hyllan kan du lätt ändra intrycket i rummet när du exempelvis vill skapa en mysig höstkänsla eller julstämning.

Istället för att köpa en stor bokhylla finns det bättre alternativ hos Store And Show där du kan välja mellan flera vackra hyllkonsoler och hyllplan. Om du vill ha en minimalistisk, stilren känsla finns det hyllkonsoler i svart och hyllplan i vitt. Guld eller silver är andra snygga exempel på hyllkonsoler för den som vill ha en annan typ av känsla i rummet.

Hyllan skapar möjlighet till omväxling

Många tycker om inredning och vill gärna förändra sitt hem titt som tätt. Ofta är tyvärr renovering förknippad med tråkigt jobb som målning, slipdamm och höga kostnader. Om du istället väljer en flexibel inredning kan du förändra ditt hem enkelt utan mängder med jobb och höga kostnader. Genom att istället välja en bra grund med hyllplan, som du kan ändra plats på genom att skruva upp på en annan vägg, förändrar du snabbt känslan i ditt hem. Eftersom hyllorna kan användas på många olika sätt får de en längre livslängd vilket ligger rätt i tiden. En stark trend inom inredning är nämligen just hållbarhet och återvinning.

Inred hyllorna efter tycke och smak. Några av dina favoritböcker eller varför inte favoritskor! Om du ska ordna ett barnkalas kan du ta bort dyrbara saker och istället fylla hyllorna med gosedjur och andra leksaker. På sommaren är torkade blommor, vackra stenar och snäckor fina att pryda hyllorna med och till vintern fixas julstämning med små tomtar och änglar. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Växter på höjden

Hyllor kan antingen arrangeras bredvid varandra, ensamma eller på höjden. Om du vill skapa en grön känsla i ditt hem men inte har tillräckligt med fönsterbräden är en smart idé att använda hyllor för dina krukor. Skapa en grön vägg genom att skruva upp hyllor på höjden och fyll dem med grönskande krukor. Om det inte är tillräckligt ljust vid väggen är det bra att välja tåliga krukväxter som garderobsblomman eller Zamiakallan som den egentligen heter.

Hyllor för förvaring

Hyllor passar även bra i förråd eftersom det är mycket enklare att hitta det du letar efter när det står synligt i en hylla. Att försöka hitta något som stoppats ner i en låda tar tid och gör att du t.o.m glömmer vad du har.

Hyllan borde med andra ord hyllas mer för sin flexibilitet och elegans. Kanske är det dags att vända trenden från stora bokhyllor som är besvärliga att flytta och som tar upp mycket plats i hemmet. Börja hylla hyllan!