Smart & snygg förvaring som du kan skylta med

Smart & snygg förvaring som du kan skylta med

6th maj 2019 Av av angelica

Trots att man inrett hemmet med massor av smarta förvaringsutrymmen, så upplever många att man ständigt är i behov av fler förvaringsmöjligheter. Det räcker inte alltid med garderober, skåp eller ens förråd och garage. Bor man i en mindre bostad och dessutom har shopping som ett intresse, så blir förvaringen en ännu större utmaning.

 

När förvaringsutrymmena inte längre räcker till

När man känner att man inte längre har plats för fler förvaringsmöbler i hemmet, så kan det vara dags att tänka lite annorlunda. Kanske har du en del prylar som egentligen är lite för fina för att gömmas undan? Då kan det vara dags att plocka fram sådana saker och ge dem en öppen förvaring, så att du istället kan fokusera på att “gömma” undan dina mindre vackra prylar i skåpen där hemma. Ibland får man dock inse sig besegrad och kontakta en Fastighetsbyrå i Stockholm för att se sig om efter nytt boende, som kan erbjuda de ytor man behöver. Men tillbaka till saker man kan plocka fram ur garderoben med gott samvete, samtidigt som man frigör plats åt de saker man verkligen inte vill ha framme. Nedan följer några exempel på sådana saker och hur du kan förvara dem:

  • Korg till filtar. Filtar är faktiskt en bra del av inredningen och även om man har flera eller kanske till och med för många, så kan de göra sig fina i en korg. Det finns många fina korgar, allt från flätade korgar till modernare trådkorgar med lock. I de sistnämnda ser du filtarna igenom och kan även använda locket som mindre bord eller sätta en prydnad på.
  • Vinförvaring. Ett vinställ är inte direkt något nytt, men är du en vinälskare så kan du gott ha vinet framme. Det gör sig vackert i de flesta hem och om vinstället inte är något för dig, så är drinkvagnar populärt på nytt.
  • Prydnadskuddar. En del har många prydnadskuddar att växla mellan, vilket innebär att de får turas om att vara framme eller vara instängda i en garderob. Om dessa inte skär sig med resten av inredningen, kan du sätta upp en tavelhylla och rada upp vackra prydnadskuddar på väggen. Detta frigör inte enbart deras förvaringsplats, utan kan även hjälpa till i ekande rum eller rum med väldigt högt i tak.
  • Snygga skor på dekorationshyllan. Om man är en riktig skofantast och har snygga skor som faktiskt går hem som dekoration i hemmet, kan man faktiskt ha dem stående framme på en synligare hylla. Här får man dock vara lite försiktig då det krävs att skorna hålls hela och rena, annars ger det ett helt annat intryck.

Förhoppningsvis gav detta lite inspiration till omorganisering av förvaringsskåpen där hemma. Beroende på inredning och hur man är som person, så finns det såklart fler individuella prylar som man med fördel kan visa upp.