Sommarens strålar lyser

Sommarens strålar lyser

18th mars 2019 Av av angelica

Inredningen under sommaren liknar till många delar den inredning som vi väljer att ha under våren. Anledningen till detta är för att man fortfarande vill ha mycket grönska i sitt hem och för att man vill släppa in ljuset som äntligen är här för att stanna, åtminstone någon månad eller två. Många människor föredrar att ta in ljusa nyanser i hemmet. Vitt är en färg som aldrig verkar gå ur tiden, men även pasteller är en återkommande trend.

Vill du göra ditt hem extra sommarfint är det levande blommor som du ska satsa på. Välj gärna blommor med klara färger och satsa även på att plocka undan plädar, filtar och saker som du inte kommer att vara i behov av då värmen kommit. Det är under sommaren som de flesta nya inredningstrender tar fart, så här kan man även se till att hämta mycket inspiration från magasin och bloggar.

All inredning behöver inte komma i form av porslin, vaser eller ljusstakar. Sommaren lämnar plats för många andra ting. Inred t.ex. med ett snyggt fruktfat på vardagsrumsbordet eller låt färska och fräscha citroner ta plats i ditt kök.