Vårens inredningstrender 2019

Vårens inredningstrender 2019

30th mars 2019 Av av angelica

Inredning har alltid varit något som har intresserat många människor. Man vill ha det snyggt och trevligt i sitt hem och kanske förnya allt eftersom att trenderna förändras. I Sverige är vi mycket många om att allt från vardagsrum till badrum ska hålla samma höga standard och därför är det inte konstigt att det konsumeras otroligt mycket inredning år efter år. Stora pengar läggs på just inredning och det är inte ovanligt att vända sig till Lånakuten.com för ett lån.

Är du intresserad av inredning har du säkerligen koll på vad som är hett och inte, men är du med på vad våren 2019 kommer att bjuda på i inredningsväg? Det är mycket av trenderna från 2018 som kommer att följa med in i det nya året, men också väldigt mycket saker som vi kommer att lägga bakom oss. Här nedan kan du se vad inredningsexperterna menar är på intåg. Antingen väljer du att plocka lite från varje punkt, väljer ut några få saker som du kan se platsa i ditt hem eller så undviker du alla. Valet är naturligtvis ditt eget och det viktigaste är att man skapar ett hem som man trivs med.

Soliga färger

Det är inte bara solen som kommer att skina in genom fönstret i vår, även inredningen i våra hem ska gå i solens färger. Det som är på tapeten 2019 är olika nyanser av gult, grönt och brunt. Färgerna får mer än gärna vara åt det ljusare hållet och inte alldeles för starka om man ska vara “inrednings-rätt”. Att mixa mörkare kulörer med ljusare är dock en väldigt bra idé. Se bara till att de mörka inte får övertaget.

90-talet

90-talet är inte bara tillbaka när det kommer till kläder och vissa typer av sminkning. 90-talet är även tillbaka i våra hem. Inför 2019 är det runda bord med glasskivor som gäller och väggarna får mer än gärna vara svampmålade. Vill du få till den rätta känslan så lägger du även till några stormönstrade kuddar.

Låt det skina

Under en väldigt lång period var det otroligt inne med matta och borstade ytor. De högblanka föremålen ställdes undan eller såldes bort och Shabby chic letade sig in nästan överallt. Under 2019 kommer dock de glansiga och skinande ytorna tillbaka. Satsa på högblanka bokhyllor, tv-bänkar, soffbord, matbord och allt därtill.

Vackra växter

Du behöver inte ha gröna fingrar eller ens äga så mycket som en bok om växter för att kunna anamma en av de största inredningstrenderna för året, nämligen att inreda med växter. Förr var konstgjorda växter väldigt plastiga och man kunde se på flera mils avstånd att det inte var äkta, men idag är de tillverkade i högkvalitativa material som kan lura även det bästa ögat. Låt växterna pryda din fönsterbräda, ditt golv, ditt badrum eller kök.