Våren är här!

Våren är här!

10th juni 2018 Av av angelica

Efter en lång och kall vinter börjar äntligen solens strålar titta fram och det knoppar i rabatten utanför huset. Våren är här och detta är en tid för förändring. Det nya året har startat och de allra flesta människor känner att det är dags att ändra i sitt hem. Man vill ta bort de mörka och vintriga och föra in ljuset igen.

Inredningen under åren håller fräscha gröna toner och insläpp av dagsljus. Byt ut gardiner som släpper in solen och inred med gröna växter. Tulpanernas säsong är nu och med färska blommor i hemmet förändras hela atmosfären. Vinterns mörka nyanser kan med fördel plockas bort och nu bör ditt hem göra precis som naturen själv, stå i grönska.

Tips! Även om du inte tror det, så behöver vintern städas ut. Det föregående året behöver städas ut. Satsa på en storstädning av ditt hem i samband med att du byter ut inredningen, så får du en fräsch start på det nya året. Har du inte ork eller lust att utföra städningen själv kan du anlita en städfirma. Få saker går upp mot nyputsade fönster en solig vårdag!