Rensa hemmet

Rensa hemmet

5th augusti 2018 Av av angelica

Bra förvaring i hemmet är viktigt för många människor för att kunna städa undan, men också för att veta vart man har sina saker. Ju mer yta man har i hemmet, desto lättare är det att ständigt hitta nya förvaringsmöjligheter, istället för att rensa ut och ta vara på de gamla. Att rensa ut är något som människor gör alldeles för sällan. Man bygger upp högar av teckningar, pennor, gamla tavelramar man tror kommer till användning eller diverse sladdar som “någon kan behöva”.

En stor rensning av hemmet är något man rekommenderas att göra åtminstone en gång per år. Handlar man väldigt mycket saker kan det dock behövas oftare. När du rensar i hemmet bör du gå igenom köksskåp, skafferi, garderob och även eventuella barns leksakslådor. En rensning lämnar inte bara plats för nya saker, utan är även en rensning för själen. Ju fler saker man har i sitt hem, desto mindre utrymme får sinnet (dessutom blir det stökigt mycket snabbare). Vill du ha bra förvaringsmöjligheter och ett städat hem? Då är det dags att börja rensa.

Obs! Kom ihåg att inte slänga saker som är hela eller fungerande. Det finns ett flertal organisationer som mer än gärna tar emot dessa.