Anpassa din konst efter säsong

Anpassa din konst efter säsong

21st oktober 2020 Av av angelica

Ett hem blir levande med konst på väggarna samt kommunicerar även vem du är som person. Du kanske inte har tänkt på det, men ofta tenderar vi att låta samma konst hänga uppe år efter år. Det är lite synd, eftersom det absolut enklaste sättet att byta uttryck i ett rum är genom att byta ut konsten. Läs vidare för att få nya tips om hur du kan variera din konst.

Konst kan vara så mycket, allt från dyra och märkliga saker som frukt för enorma summor, till något du själv skapat. När du varken har miljoner att investera i konst eller tid att göra egen är det bra att veta att det finns posters online att köpa till ett rimligt pris. Posters har också den fördelen att de finns med massor av motiv för alla stilar.

Låt årstiden bestämma

De flesta föredrar det ljusa och lätta till våren och sommaren, och det lite mer murriga och mysiga till hösten och vintern. Med posters är det lätt att skapa en konstgarderob till ditt hem. Investera till exempel i lite skirare blomstermotiv för den ljusa årstiden och gå åt det lite mustigare hållet när det blir mörkare. Det är också fint att byta ut en del konst inför olika högtider. En tavla med julmotiv skapar den där högtidskänslan som gör hemmet extra mysigt. Kort sagt, med posters finns det utrymme för att våga leka med sin konst och skapa ett helt eget uttryck.

Komplettera favorittavlan

Kanske äger du en riktig dyrgrip till tavla, eller så är du sugen på att investera i en? I den här artikeln kan du läsa mer om vad som är bra att veta när du vill göra dyrare konstinvesteringar. När du väl har din nya, vackra konst på väggen kan du lyfta den med hjälp av billigare posters i samma nyanser. Även här kan du anpassa efter årstid genom att ta upp de ljusare nyanserna i tavlan till våren och de mörkare till hösten. Det bästa med posters är att du har råd att experimentera. Skulle det bli fel är det ingen katastrof eftersom du inte lagt ut multum på dina konstverk.